Stomatologie de calitate

In Clinica de stomatologie Emma Dental Care va oferim tratamente de stomatologie de calitate. Iata mai jos cateva dintre ele.

Estetica dentara:

Estetica Dentara in Stomatologie

Stomatologie – Estetica Dentara

Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara. Tehnologia stomatologica moderna si specializarea medicilor stomatologi fac astfel incat aceste tehnici sa fie din ce in ce mai solicitate.

Durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la persoana la persoana. Starea dintilor dumneavoastra inainte de tratament influenteaza durata remedierilor.

Implant dentar :

Stomatologie - Implantologie - Implant Dentar - Modele

Stomatologie – Implant Dentar

Implantologia se refera la o interventie chirurgicala frecventa intr-o clinica stomatologica prin care se introduce un implant dentar sub forma unei piese de titan pentru a inlocui un dinte lipsa pe o arcada dentara.

Plasarea implantului dentar se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala dentara nu foarte complicata. Dupa un timp, necesar integrarii in os, pe implant se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul dentist poate plasa coroana ceramica, puntea sau proteza dentara ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.

Ortodontie :

Stomatologie si Ortodontie - Aparat Dentar Metalic

Ortodontie – Aparat dentar

In timpul copilariei si adolescentei, oasele maxilare cresc si se maturizeaza, de aceea este mai usor de modificat pozitia dintilor in aceasta etapa.

In cazul adultilor, aplicarea tratamentului presupus de ortodontie poate sa dureze mai mult, pentru ca oasele maxilare si-au intrerupt cresterea. Tratamentul dentar este recomandat deoarece, pe termen lung, afectiunile netratate pot duce la aparitia unor defecte de vorbire, predispozitie pentru formarea tartrului si implicit a cariilor.

Pedodontie :

Pedodontie - tratamente dentare pentru copii

Stomatologie pentru copii

Prioritatea noastra, a celor de la clinica stomatologica Emma Dental Care este sa ne manifestam grija fata de dentitia copiilor tai, concentrandu-ne pe preventie, pe tratamente de calitate si pe o motivare pozitiva.
Vrem sa cream o atmosfera placuta, confortabila in care copiii sa agreeze obiceiurile legate de igiena dentara inca de la inceput.

Endodontie :

Endodontie - Tratamente de canal dentar in stomatologie

Tratamente dentare de canal

Ce este endodontia ?

Termenul de “endodontie” provine din limba greaca si inseamna “interiorul dintelui”. In ultimii 50 de ani, endodontia s-a identificat ca specialitate a medicinei dentare, tratamentul endodontic constand in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul  afectiunilor datorate pulpei dintelui (“nervul”), in fapt tesutul moale din interiorul dintelui.

* In fiecare luna avem promotii si oferte speciale. Consultati periodic pagina de Oferte